Hvordan kan vi hjælpe?


Flersprogede manualer fra A til Z

Skrivning af tekster og genanvendelse af dem | Læs mere >

Manualise skriver ikke kun tekster i et klar og forståeligt sprog. Vi sætter også tekster sammen ved hjælp af indholdsstyring, hvilket letter genbrug af enhver tekst.

Dine fordele? Sammenhæng i dit sprogbrug og manualens layout. Det giver færre udgifter til oversættelse og samtidig en hurtig levering. Høj kvalitet og forudsigelighed: det er værdier vi leverer til vores kunder.

Klare illustrationer | Læs mere >

Manualise er kendt for sine professionelle illustrationer. Vi bruger med glæde enhver 3D-illustration, som du måske har på lager digitalt. Har du ikke et digitalt arkiv der indeholder 3D-illustrationer? Det er ikke noget problem, vi hjælper dig med at oprette dine 3D-modeller og uddrager de relevante illustrationer fra dem.

Professionelt layout | Læs mere >

Vores layoutfolk er specialister i at skabe den helt rigtige skabelon til dine manualer, idet vi (selvfølgelig!) tager højde for din virksomhedsprofil. Hvis der opstår praktiske problemer, tager vi naturligvis hånd om dem. Vi tager naturligvis god hånd om dit layout og med tydelig kommunikation, giver det færre omkostninger. Vi tilbyder de rigtige løsninger uden at gå på kompromis med slutresultatet.

Tekniske oversættelser | Læs mere >

Oversættelse af tekniske tekster kræver snilde og talent, for at ramme den rigtige jargon fra dem der oversætter demMåske kan du selv levere oversættere. Hvis ikke, ved vi hvor vi finder samarbejdspartnere, der taler dit sprog, hvilket giver manualer, der ikke kun er klare, men også rettet mod din målgruppe.

Administration af dine manualer | Læs mere >

Når man sælger produkter der ledsages af manualer på forskellige sprog, kan det hurtigt blive en udfordring at administrere alle disse manualer. Hvis du laver selv den mindste ændring af dit produkt, er det også nødvendigt at justere manualen – eller- lave flere manualer! Lad os håndtere den opgave. Du skal blot informere os om de ønskede justeringer, så klare vi resten.

Visuelle manualer

Visualisering af manualer baseret på eksisterende 3D-modeller | Læs mere >

Vi er specialister i at skabe effektive vektorillustrationer til din manual. Hvis det er muligt bruger vi dine egne 3D-modeller til at udtrække de relevante informationer. Det er dine modeller og din knowhow der skal fremhæves. Mangler din database de relevante 3D-modeller? Lad os hjælpe dig med at oprette dem ved hjælp af ethvert kildemateriale, du måtte have til rådighed: fotos, videoer eller 2D-tegninger.

Illustrationer der fungerer | Læs mere >

Vores grafiske designere har kompetencerne til at formidle en kompleks besked med kun en enkelt illustration.  Vi er klar til at hjælpe dig med at løse dine illustrative problemer. Vi elsker en udfordring.

Skemaer, infografik, oversigter? | Læs mere >

Er det professionelt skema, du leder efter? Vil du formidle noget overbevisende infografik? Eller vil du opsummere dine oplysninger i en letlæselig oversigt?

Vi kan formidle dine informationer i perfekt 2D. Hvis det er nødvendigt, uden tekst, men i et klart visuelt sprog.

Har du et spørgsmål om en af ​​vores services?
Vi vil meget gerne svare dig personligt.