Brugsbetingelser


1. Indhold
Ophavsmand forbeholder sig ret til ikke at være ansvarlig for aktualiteten, rigtigheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af de givne oplysninger. Ansvarsbegrænsninger vedrørende skade forårsaget af brugen af oplysninger, der leveres, herunder enhver form for information, der er ufuldstændig eller ukorrekt, vil derfor blive afvist.

Alle tilbud er ikke bindende og uforpligtende. Dele af siderne eller den komplette publikation inklusive alle tilbud og oplysninger kan udvides, ændres eller delvist eller fuldstændigt slettes af ophavsmand uden særskilt meddelelse.

2. Henvisninger og links
Ophavsmand er ikke ansvarlig for indhold, der er linket eller henvist til fra hans sider – medmindre han har fuld viden om ulovligt indhold og ville kunne forhindre besøgende på hans side i at se disse sider. Hvis der opstår skader ved brug af oplysninger, der præsenteres der, kan kun ophavsmanden af de respektive sider være ansvarlig, ikke den, der har tilknyttet disse sider. Desuden er ophavsmand ikke ansvarlig for nogen indlæg eller meddelelser udgivet af brugere af diskussionsfora, gæstebøger eller mailinglister, der findes på hans side.

4. Fortrolighedspolitik
Hvis muligheden for indtastning af personlige eller forretningsdata (e-mailadresser, navn, adresser) gives, indtastes disse data frivilligt. Brugen og betalingen af alle udbudte tjenester er tilladt – hvis og hidtil teknisk muligt og rimelig – uden angivelse af personlige oplysninger eller under angivelse af anonymiserede data eller et alias.

Brug af offentliggjorte postadresser, telefon- eller faxnumre og e-mailadresser til markedsføringsformål er forbudt. Forbrydere, der sender uønskede spambeskeder, straffes.

5. Juridisk gyldighed af denne ansvarsfraskrivelse
Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af den internetudgivelse, som du blev henvist til.

Hvis sektioner eller individuelle udtryk i denne erklæring ikke er lovlige eller korrekte, forbliver indholdet eller gyldigheden af de øvrige dele uændret af denne kendsgerning.

Ændring af denne ansvarsfraskrivelse
Manualise forbeholder sig ret til at ændre denne ansvarsfraskrivelse til enhver tid.